'kraljevima' treba mirnoće

Marcelu zbog divljačkog poteza prijeti rigorozna kazna

10.09.2017 u 09:31

Bionic
Reading

Subotnji ogled protiv Levantea nogometaši madridskog Reala pokušat će zaboraviti što prije. Jer osim što su prosuli dva boda (1:1), Marcelo je zaradio i isključenje zbog kojeg mu prijeti rigorozna kazna

Aktualni branitelj naslova, madridski Real loše je ušao u sezonu. nakon tri kola već ima dva remija i za vodećom Barcelonom zaostaje četiri boda. Naravno, sve je to dostižno, s obzriom na početnu fazu prvenstva.

  • +5
Real Madrid Levante 1:1 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, Zidaneovoj momčadi očito nedostaje mirnoće odnosno pojedine zvijezde žive u nekom drugom svijetu. pa je tako Cristiano Ronaldo u dvoboju Super kupa nasrnuo na suca i dobio pet utakmica (iako su neki tražili i više) kazne.

Najnoviju glupost napravio je Marcelo u subotnjem ogledu protiv Levantea, koji je ionako bio dovoljno traumatičan s obzirom na konačnih 1:1.

Brazilac je naime u jednom trenutku po leđima udario suparničkog igrača. Protivnik je zadržavao vrijeme, Marcelu se to nije dopalo, pa je postupio poput divljaka i sada mu prijeti žestoka kazna španjolskog nogometnog saveza.

AS piše da je za ovakve startove kazna dvije utakmice neigranja, ali da je u Marcelov slučaj još teži jer je Brazilac pokazao odlučnu namjeru da udari protivnika i visok nivo agresije.

Drugim riječima, prijeti mu kazna i do četiri utakmice neigranja.