IMA LI ISTINE U TOME?

Mandžukiću odbrojani dani u Juventusu; Hrvat na transfer listi, a sve zbog jednog čovjeka

10.06.2019 u 21:24

Bionic
Reading

Juventus traži način kako da vrati Paula Pogbu u svoje redove. Talijanski mediji gotovo svakodnevno izlaze u javnost sa raznim idejama, a u jednoj se spominje i Mario Mandžukić

Paul Pogba je za 105 milijuna eura stigao iz Juventusa u Manchester United, ali se na Old Traffordu u tri sezone nije proslavio. U premijerligašu bi ga se rado riješili, ali žele vratititi uloženi iznos ili barem veći dio.

Ponuda ne nedostaje, a najviše se spominju Juventus i Real Madrid. Ukoliko 'stara dama' želi u ovom lovu nadigrati Madrižane morat će duboko posegnuti u blagajnu.

U Juventusu su navodno spremni dati dio odštete u kešu te bi pouddili još koju zvijezdu (Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro).

No, sada se u medijima u Italiji pojavila nova informacija odnosno da će talijanski prvak pokušati namaknuti iznos prodajom čak petorice igrača za koje se nada dobiti ukupno 110 milijuna eura. Na toj crnoj listi su naš Mario Mandžukić, Joao Cancelo, Douglas Costa, Juan Cuadrado i Mattia Perin.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Još ranije se pisalo da bi nakon odlaska trenera Massimiliana Allegrija hrvatski napadač mogao napustiti klub, a sljedeći tjedni pokazat će ima li u tome istine.