nitko ga ne voli

Mandžukić smjestio otkaz Mihajloviću: Srbin 'odletio' s klupe Torina

04.01.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Juventus je u srijedu u četvrtfinalu talijanskog Kupa u gradskom derbiju pobijedio Torino, a gol za konačnih 2:0 zabio je Mario Mandžukić. Nakon utakmice čelnici 'bikova' odlučili su se na radikalan potez, potjerali su trenera...

Mario Mandžukić izravno je presudio Siniši Mihajloviću (48)! Zabio je Mandžo u gradskom derbiju protiv Torina, Juve je preko gradskog rivala prošao u polufinale Kupa, a Mihajlović je nakon utakmice dobio 'slobodne ruke' da potraži novi angažman.

Srpski trener i bivši srpski izbornik, inače rođen u Vukovaru, nije omiljena osoba, kako u Hrvatskoj (zbog svojih radikalnih stavova vezanih za Domovinski rat koje je javno iznosio), tako i u Italiji (nije znao tko je Anne Frank!). Istina, imao je priliku voditi neke velike klubove poput Milana, Sampdorije i Fiorentine, no nigdje se nije uspio zadržati neko duže vrijeme.

Tako je sada i s Torinom, kojeg je preuzeo u ljeto 2016. godine... No, Mihajlović ima veliki problem, možemo biti blagi i kazati kako je izuzetno temperamentan, često i ekscesan. Teško je nabrojati koliko je samo puta isključen zbog svojih reakcija prema sucima, protivničkim pa čak i svojim igračima i suradnicima.

Autor: youtube

I u srijedu je, na utakmici četvrtfinala talijanskog Kupa ima svoj šou. I to nakon što je Mario Mandžukić zabio za 2:0! Mihajlović je doslovno poludio jer su suci nakon video provjere priznali gol (sporan je bio prekršaj Khedire nakon kojeg je Mandžo dobio loptu i zabio!). Suci su odlučili da prekršaj nije bio, a Mihajlović se nije uspio suzdržati, pa je zaradio crveni karton.

To mu je najmanja briga jer ga je nakon utakmice dočekala još gora vijest - čelnicima Torina prekipjelo je, što zbog loših rezultata i neuvjerljive igre 'bikova', što zbog Mihajlovićeva ekscesnog ponašanja - te su mu uručili otkaz!

  • +7
Juventus - Torino, 6. kolo Serie A, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: STRINGER