PRED TRANSFEROM

Mandžukić povukao potez koji ga je definitivno približio ovom velikanu, ali ima onih koji poručuju: Ne treba nam penzioner

25.10.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Transfer Marija Mandžukića (33) iz Juventusa u Manchester United stigao je korak bliže realizaciji u siječanjskom prijelaznom roku, ali nisu zbog toga svi sretni

Priča oko sudbine hrvatskog napadača svima je jako dobro poznata. Dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija Super Mario našao se na ledu. Brzo su se zaboravile njegove sjajne četiri godine u 'staroj dami', nije mu pomoglo ni to što je omiljen kod navijačkog puka, Sarri ga je jednostavno hladno prekrižio.

Mandžukić na početku svoje pete sezone u Juventusu nije zaigrao ni minute pa je njegov odlazak u zimskom prijelaznom roku gotova stvar. Ostaje samo pitanje gdje će se skrasiti bivši hrvatski reprezentativac.

U zadnje vrijeme najviše se piše o prelasku u Manchester United koji treba takvog borca, a kamen spoticanja navodno su bila visoka potraživanja hrvatskog golgetera.

  • +6
Serie A, Inter - Juventus Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Veliki korak za taj transfer upravo je napravljen zahvaljujući Mandžukiću koji je kao što smo pisali smanjio svoje financijske zahtjeve za 50 posto i trebao bi zarađivati oko devet milijuna eura što je i dalje puno više nego u Juventusu (pet milijuna).

I dok postoji obostrana želja na relaciji igrač – Manchester, ima navijača engleskog velikana koji nisu oduševljeni. Neki smatraju da je Hrvat prestar te preko društvenih mreža poručuju da dovedu mladu norvešku zvijezdu Erlinga Halanda (RB Salzburg) umjesto 'penzionera kakav je Mandžukić, koji bi bio samo ekspresno rješenje'.

Podsjećamo, Haland je prije par dana zabio dva gola Napoliju u porazu svoje momčadi u Ligi prvaka 2:3.

  • +4
Partizan - Manchester United, 3. kolo Europske lige, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: ANDREJ CUKIC