POTVRDA PRIČE

Mandžukić: Istina je, pregovaram s Bayernom

26.06.2012 u 12:46

Bionic
Reading

Kao velika senzacija odjeknula je vijest kako veliki Bayern u svoje redove pokušava dovesti hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji bi nakon Olića i Pranjića trebao dati novi 'hrvatski pečat' u bavarskom klubu

U ponedjeljak su se pojavile informacije u njemačkim medijima da je Bayern ozbiljno 'zagrizao' za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Odlične Mandžine prezentacije na Euru nisu ostavile ravnodušnima čelnike bavarskog kluba, a da se nešto 'kuha', dao je naslutiti i trener Wolfsburga Felix Magath.

'U posljednje sam vrijeme primio puno upita vezanih uz Mandžukića. Mogu samo reći da je on odličan igrač, svjetska klasa, i da može igrati u bilo kojem klubu, pa tako i u Bayernu.'

Izdanje Bilda od utorka prenosi izjavu Marija Mandžukića koji sam potvrđuje da pregovara s Bayernom.

'Da, istina je! Pregovaram s Bayernom! To je veliki klub i naravno da bih želio igrati u njemu, pa tko ne bi?! Međutim, sad sam na odmoru i ne znam ništa više od toga, sve rješava moj menadžer', rekao je Mandžo koji bi u Bayernu godišnje zarađivao 3,5 milijuna eura.

Uključite se i vi u raspravu oko ove i drugih nogometnih tema – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja nove domaće nogometne zajednice!