DONIJELI SREĆU CEDEVITI

Mandžukić i Pjaca u Torinu dobili na poklon dres hrvatskog prvaka

16.11.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Košarkaši zagrebačke Cedevite na gostovanju u Torinu, u kojem su u sklopu 6. kola Eurokupa odigrali najbolju utakmicu sezone, uvjerljivo nadigravši FIAT 87:65, imali su i dva poznata navijača koji su im očito donijeli sreću

Pobjedu Cedevite uživo su iz prvih redova pratili i hrvatski nogometaši te zvijezde torinskog Juventusa Marko Pjaca i Mario Mandžukić, koji su od hrvatskog prvaka dobili posebno izrađene dresove sa svojim prezimenima.

Malo je poznato to kako su Mandžukić i Pjaca veliki ljubitelji košarke, a vrlo dobro poznaju i NBA ligu. Pogotovo Mandžukić, koji je, kako je rekao jednom prilikom, u rodnom Slavonskom Brodu često s prijateljima igrao košarku. Ljubav prema njoj ostala mu je do danas, ali dresu kluba - za koji nije mogao navijati kao klinac jer je osnovan tek 2005. godine - sigurno se nije nadao. Svakako je to lijepa gesta čelnih ljudi Cedevite.

Zbog nekoliko neplaniranih poraza uoči utakmice vladala je velika nervoza među igračima te u stručnom stožeru Cedevite, što je otkrio i trener Jure Zdovc:

'Svi smo bili nervozni. Znali smo da moramo dobiti utakmicu. Znali smo da je ekipa umorna, da je taj ritam stvarno ubitačan, ali svaka čast momcima. Čestitam im što su se skupili i odigrali tako dobru utakmicu. Od početka do kraja domaćini nas nisu ugrozili', kazao je Zdovc.

Tako ispada da su Mandžukić i Pjaca uživo svjedočili najboljoj utakmici Cedevite ove sezone.

  • +10
Cedevita - Auxilium Torino, 1. kolo skupine A Eurokupa Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX