nije zadovoljan

Mandži prekipjelo, nakon razgovora s trenerom čeka ga velika promjena

25.11.2017 u 13:44

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako je Mario Mandžukić prošlog tjedna odradio 'težak' razgovor s trenerom Massimilianom Allegrijem. Hrvatski napadač više ne želi igrati na lijevom krilu, tražio je od trenera da ga vrati u špicu napada. Nakon toga je utakmicu Lige prvaka s Barcelonom odgledao s klupe za pričuve...

Teški dani u momčadi Juventusa, barem tako tvrdi talijanski Tuttosport. Prema njihovim informacijama u proteklih se desetak dana u svlačionici pojavilo poprilično nezadovoljstvo kod nekih igrača, a među najglasnijima je bio naš Mario Mandžukić.

Mandžo navodno nije zadovoljan svojom pozicijom u momčadi, više ne želi igrati na lijevom krilu te je zatražio razgovor s trenerom Massimilianom Allegrijem. Objasnio je hrvatski napadač svoje želje treneru, a ovaj mu je uzvratio tako da ga je za utakmicu s Barcelonom u Ligi prvaka ostavio na klupi, a na njegovoj je poziciji zaigrao Douglas Costa.

Izvori bliski klubu tvrde kako Mandžin potez baš i nije 'legao' Allegriju koji ne tolerira samovolju igrača unutar svoje momčadi. Mandžo mu je pokušao objasniti kako se više ne želi žrtvovati za momčad te kako ga defenzivni zadaci na lijevom boku 'taktički ubijaju'. Njegovu je žrtvi Allegri već 'milijun puta' hvalio, a prepoznali su to i navijači Juventusa koji su na utakmici s Barcom preko cijele tribine razvili transparent zahvale našem napadaču.

>> Mandžo doživio nešto što nije niti jedan hrvatski nogometaš

Nakon kratkog 'hlađenja' ipak se čini kako je Allegri 'oprostio' Mandžukićev istup te će pokušati promijeniti taktičku postavu svoje momčadi kako bi pronašao mjesto za njega. U nedjelju Juve dočekuje slabašni Crotone te bi Mandžo trebao zaigrati u špici...

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Reuters / Autor: STRINGER