POSUDBA NIJE OPCIJA

Mancini: Nosite Teveza i ne vraćajte ga

20.12.2011 u 18:28

Bionic
Reading

Trener engleskog prvoligaša Roberto Mancini odbacio je u utorak još jednom mogućnost posudbe Carlosa Teveza Milanu, ističući da talijanski prvoligaš može samo kupiti Argentinca

Predstavnici Manchester Cityja bi se u četvrtak trebali sastati s izvršnim direktorom Milana Adrianom Gallianijem, ali za sada se čini da ni jedna strana ne želi mijenjati stajalište.

'Ne želimo ga kupiti odmah, nudimo slobodnu posudbu s pravom da ga kupimo u lipnju,' izjavio je Galliani za talijanske medije u ponedjeljak.

No, Mancini je u utorak izjavio kako je taj prijedlog neprihvatljiv i kako premijerleagaš neće promjeniti svoje stajalište.

'Želimo da se Carlos vrati i da igra nogomet i za nas je najbolje rješenje da ga prodamo. Ne možemo ga dati na posudbu,' rekao je Mancini.

'Manchester City je platio Carlosa mnogo novca za tri godine. Bilo bi u redu da ako ga želi neki klub, bilo to Milan, Juventus, PSG ili Inter, onda i plati Carlosa onoliko koliko vrijedi.'

Nagađanja o budućnosti bivšeg igrača Boca Juniorsa, West Ham Uniteda i Manchester Uniteda, počela su nakon njegovog sukoba s Mancinijem.

City je kaznio Teveza s oduzimanjem četverotjedne plaće, što je smanjeno na dvotjednu plaću, jer je odbio ući s klupe u utakmicu Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna 27. rujna.

Mancini je nakon toga ponudio pomirenje Tevezu ako se ovaj ispriča, ali je Argentinac odbio i tu priliku kada je propustio trening i vratio se u domovinu bez klupskog dopuštenja.