bolnica na old traffordu

Manchester United na istoj utakmici ostao bez oba stopera

15.04.2023 u 10:16

Bionic
Reading

Engleski nogometni velikan Manchester United objavio je kako do kraja sezone neće moći računati na argentinskog stopera Lisandra Martineza

Prvu utakmicu četvrtfinala Europske lige protiv Seville (2:2) na Old Traffordu će još dugo pamtiti. Uz to što je u dramatičnoj završnici United prokockao vodstvo 2:0 i to autogolovima (Malacia u 84. i Maguire u 92. minuti utakmice!), 'crveni vragovi' su ostali i bez oba startna stopera!

Prvo je na poluvremenu zbog ozljede teren morao napustiti Raphael Varane, a onda se u 86. minuti ozlijedio i Lisandro Martinez. Argentinac je na nosilima iznesen s terena, a United je sad objavio kako na njega zbog loma kosti u stopalu neće moći računati do kraja sezone! Varane je u nešto boljem stanju, ali pauzirat će nekoliko tjedana...

  • +2
Manchester United - Sevilla, 13.4.2023. Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

Veliki je to problem za trenera Erika ten Haga jer su Martinez i Varane startni stoperi, a sad će se morati osloniti na nekadašnjeg kapetana Maguirea koji je jedan od najvećih promašaja u povijesti kluba te Victora Lindelofa koji je do sada bio tek četvrti izbor na toj poziciji.

A momčad s Old Trafforda u posljednjih mjesec i pol dana čeka pakleni raspored. Osim Europske lige i domaćeg prvenstva u kojemu se bori za jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka Manchester United uskoro očekuje i polufinale engleskog FA Kupa.