i Ten Hag u igri

Manchester United, koji su već odbili Zidane i Enrique, hitno traži trenera; iznenada se pojavila kombinacija s čovjekom koji vodi Dream Team, ali njega baš nitko nije očekivao!

22.11.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Nakon što je Ole Gunnar Solskjaer dobio otkaz u Manchester Unitedu počela je potraga za novim trenerom

Isto tako je poznato koja su imena prva bila u kombinacijama za trenera Manchester Uniteda, ali isto tako doznaje se da su ih dva velika imena već odbila, a to su Zinedine Zidane i Luis Enrique.

Očekivano, Solskjaeru – koji je stradao u gostima kod Watforda 3:1 - rastanak s voljenim klubom teško je pao i u svom oproštajnom razgovoru za klupsku televiziju se rasplakao.

>> Solskjaer se rasplakao na rastanku od Manchester Uniteda; nakon ovih iskrenih riječi mnogi će se na Old Traffordu zamisliti...

U klubu nemaju vremena za oproštaj od Solskjaera, koji je i njihova igračka legenda, jer pod hitno moraju naći najbolje moguće rješenje.

No tko su kandidati, ako su ih već Zidane i Enrique odbili?

Navodno je visoko na listi želja strateg Ajaxa Erik ten Hag, a koji se i prije povezivao s Manchester Unitedom. Očekivano, kada se vijest probila do Nizozemske, Ten Hag nije mogao izbjeći pitanje je li stigao poziv iz Engleske.

'Dozvolite mi da vam to ovako kažem. Zaista ne znam ništa o tome i još uvijek nisam ništa čuo vezano za to. Zato se uopće ne zamaram takvim pričama', kratko je rekao Ten Hag.

Iznenada se pojavilo još jedno ime i to nije šala. Naime Mauricio Pochettino spreman je odmah napustiti klupu Dream Teama iz Pariza i postati novi trener Manchester Uniteda. Navodno nije zadovoljan u PSG-u, a svakako nije nevažno spomenuti činjenicu da mu obitelj i dalje živi u Londonu nakon što je napustio Tottenham.

U cijeloj priči nije jasno bi li ga se vlasnici PSG-a odmah riješili i imaju li već neko rješenje u planu. Nije tajna to da se teško nosi s Dream Teamom u kojem su Messi, Neymar i Mbappe... Zato nije nemoguće da upravo Zinedine Zidane dobije nemoralnu ponudu PSG-a! Kombinacija ima zaista puno.

  • +5
Watford - Manchester United, Premiership, 2021./22. Izvor: Profimedia / Autor: Ian Tuttle / Shutterstock Editorial / Profimedia