PROMAŠILI NEMOGUĆE

Manchester srušio rekord Premiershipa, ali ostali bez pobjede

10.02.2014 u 11:10

Bionic
Reading

U 25. kolu Premier lige Manchester United oslonio se protiv Fulhama na igru preko krila i tako uputio prema njihovu šesnaestercu 81 centaršut, što je rekord lige. Većina je njih došla iz vrlo izglednih situacija, ali United svejedno nije mogao do boljeg rezultata od remija 2:2

U nesvakidašnjem dvoboju protiv Fulhama, igrači Manchester Uniteda uputili su nevjerojatnih 81 ubačaja u protivnički šesnaesterac, a gosti su imali svega četiri tijekom cijelog susreta. Goste je u vodstvo u 19. minuti doveo Steve Sidwell, da bi nakon toga United krenuo u opću ofenzivu. Nakon nebrojenih prilika, pogocima Van Persija u 76. i Carricka u 80. minuti domaći su igrači došli do vodstva, da bi konačnih 2:2 postavio Darren Bent u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

U posljednjoj minuti, Fulham je izjednačio na 2:2


U videu možete vidjeti sve ubačaje koje je United uputio prema šesnaestercu gostiju, od kojih je većina odigrana iz vrlo izglednih situacija, čime postaje nevjerojatno što su sve igrači Manchestera promašili.

Svi centaršutevi Manchester Uniteda

Jednim osvojenim bodom, United zauzima sedmo mjesto prvenstvene ljestvice, s ukupno 41 bodom. Fulham ostaje posljednji sa 20 osvojenih bodova.