KUPNJA NA LJETO

Man. United nudi za Modrića 35 milijuna eura

20.12.2010 u 16:35

Bionic
Reading

Otkad je u ljeto 2008. godine hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić došao u Tottenham, praktički nema dana kada se ne pojavi informacija da je neki klub zainteresiran za njega. Praktički godinu dana se već piše da Manchester United silno želi Modrića, a sada se pojavila vijest da je on prva želja u ljetnom prijelaznom roku te da je Ferguson spreman platiti 35 milijuna eura

Trener Tottenhama Harry Redknapp uskoro bi mogao imati velike glavobolje kako zadržati svog najbolje igrača Luku Modrića. Dok su se dosad razni klubovi 'skriveno' spominjali kao interesenti za člana hrvatske reprezentacije, ime Manchester Uniteda već duže vrijeme se glasno spominje kao buduće odredište Luke Modrića.

Već nekoliko puta se pojavila vijest da je Alex Ferguson zaljubljen u Luku Modrića i u njemu vidi igrača koji će dodat poseban začin igri 'crvenih vragova'. Prošlo ljeto je bilo spomena kako postoji mogućnost da Modrić preseli na Old Trafford, a sada su se engleski mediji raspisali da  Ferguson i United hrvatskog reprezentativca žele bez obzira na sve. Govori se da su spremni dati čak 35 milijuna eura, a cijeli posao trebao bi se realizirati narednog ljeta.