MENADŽERSKA KRIŽALJKA

Mamić vs. Jamal: Ništa od Anasa u Dinamu

09.08.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Da je nogomet sport, a ne jedna od najzagađenijih grana biznisa, Anas Sharbini danas bi potpisao ugovor s Dinamom, a sutra se slikao u plavom dresu. No, nije, i takav rasplet će izostati

Već viđena priča ponovila se tijekom nedjeljnog prijepodneva u Zagrebu. Postignut je dogovor između svih (više ih ne bi trebalo biti) triju strana i svježe ispisani ugovor i otvorena olovka čekali su Anasa Sharbinija koji je autom prolazio kroz Gorski kotar.

I onda bomba. Gotovo je, transfer otpada.

'Ništa od dogovora, Anasov tata Jamal sve je minirao', zagrmio je Mamić i pojasnio da je otac Sharbini sebi želio priskrbiti postotak od transfera.

Nije dugo trebalo da se oglasi i prozvani Jamal, koji je lopticu brzo prebacio na drugu stranu.

'Ja sam štitio interese svoga sina. Ništa ne želim prihvatiti na riječ, sve mora biti napismeno. Želio sam da mi sin potpiše za Dinamo, ali ne pristajem da ga Mamić zbog toga ima pod sobom', prenose 24sata riječi razočaranog Jamala.

Mamić je naglasio da time završava interes Dinama za kreativnog Grobničana.

U najtežoj situaciji je, naravno, Anas, koji se poput pokisle kokoši vraća na Kantridu. Nije teško zaključiti kako će razvoj i epilog ove priče 'sjesti' navijačima Rijeke i izvjesno je da im mlađi od braće Sharbini više neće biti na popisu omiljenih klupskih junaka.