PUKLA LJUBAV

Mamić polako gubi živce, Jurčiću odbrojeni dani

13.08.2013 u 11:25

Bionic
Reading

Zdravko Mamić nije pretjerano zadovoljan Krunoslavom Jurčićem, a kada je tako, jasno je da su treneru hrvatskog prvaka odbrojeni dani

Za Krunoslava Jurčića očito ne vrijedi treća sreća. Naime, ovaj stručnjak se po treći puta vratio u Maksimirsku 128 na klupu hrvatskog prvaka s nadom kako će napokon dobiti više vremena za stvaranje momčadi koja će usrećiti navijače i upravu kluba, no to očito nije zadovoljio najvažnijeg čovjeka u Dinamu, Zdravka Mamića.

Tako barem tvrdi Večernji list koji se poziva na klupske izvore i prema kojima se bliži novi rastanak između Jurčića i Mamića, pardon Dinama.

Ovakav epilog na prvi pogled izgleda kao iznenađenje, ali kada je u pitanju Zdravko Mamić, to nije čudno. U Maksimiru su trenerske glave prečesto padale, posebno od kada u najmoćnijem hrvatskom prvoligašu caruje upravo Mamić.


Jurčić je ove sezone u Europi izborio najmanje skupinu Europske lige, smiješi mu se i Liga prvaka, osvojen je Superkup, a u prvenstvu je malo zaštekalo te su u pet kola upisane tri pobjede i dva remija. Dinamo ne igra loše…

No Mamić navodno zamjera Jurčiću što je dosad branio Zelenika, a ne novi golman Sandomierski te što Halilović malo igra. Ne smije se zaboraviti ni incident u zagrebačkoj zračnoj luci kada je Mamić izašao iz autobusa na pisti te, umjesto na utakmicu sa Sheriffom, otišao u Dubrovnik jer Jurčić s ozlijeđenim Sammirom nije ostavio nekog od svojih pomoćnika, a narušenom odnosu sigurno nije pripomogao ni remi s Hrvatskim dragovoljcem.

HD je iznenadio Dinamo