A HTIO KUPITI I ROGA

Mamić 'pokazuje mišiće': Dovest ću vam reprezentaciju u Split

01.11.2014 u 20:02

Bionic
Reading

Dinamo je u subotu gostovao u Splitu, a s 'modrima', nakon što mu je istekla kazna zabrane dolaska u grad pod Marjanom, stigao je i izvršni predsjednik Zdravko Mamić. I odmah priuštio novinarima dugački monolog, u kojem se dotaknuo - Hajduka, Marka Roga, Dinama, reprezentacije

Kako navode novinari koji su prisustovali Mamićevom monologu, Dinamov izvršni predsjednik dobrih 20-tak minuta govorio je o svemu što ima veze s hrvatskim nogometom. A između ostaloga dotaknuo se i Dalmatincima omiljene teme - gostovanja reprezentacije na Poljudu.

'Ne postoji nitko u HNS-u tko je protiv toga da Hrvatska igra u Splitu. Nitko u Zagrebu ne razmišlja o Hajduku. Ja ne spavam zbog Rijeke, sada neću spavati zbog ovog sjajnog Marka Roga. To je moja briga. Neka navijači i Torcida sjednu za stol i kažu da žele Hrvatsku u Splitu, mi ćemo doći. Dokazat ću vam da sam najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa, borit ću se rukama i nogama da reprezentacija dođe na najljepši hrvatski stadion. Ovdje je publika čudesna, ali navijači ne mogu reketirati klubove', rekao je Zdravko Mamić, a prenosi Jutarnji list.

Cijeli članak pročitajte OVDJE