PRESICA U DINAMU

Mamić: Halilhodžić ostaje

28.04.2011 u 13:19

Bionic
Reading

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić započeo je konferenciju za novinare

Čim je došao pred novinare Mamić je krenuo s uzrečicom o istini.

'Istini je suđeno da se bori protiv laži, istina će pobjeđivati, ali će se laž uvijek vraćati, te će se istina uvijek opet morati boriti s njom,. ako to ne bude činila, bit će zauvijek izgubljena'.

I onda je Mamić krenuo u napad na novinara Jutarnjeg Davora Butkovića.

'Moralna nakaza koja se zove Davor Butković i koju bih zbog njegove nakaznosti i estetskog izgledat trebalo udaljiti od čovječanstva da ne doživljavaju Hrvati traume od susreta s njim i riječima. Obračun u ime istine ove i svih ostalih. Mora postojati netko tko će takvim ljudima u ime obrane ljudskog roda, morala, istine, domoljublja, vjere u budućnost, tko će reći: Non pasaran! Truje moju i vašu Hrvatsku, ždere i loče po najelitnijim restoranima i hotelima i ne plaća račune, on kad Hrvatska želi zaštititi svoje interese, uvijek je na strani onih koji su protiv Hrvatske. Zna o svemu, a najviše kako zavaditi hrvatski narod.

Hvala svima koji su bili na proslavi. Da je bilo mogućnosti bilo bi i sto tisuća na proslavi. Svi oni koji su bili u HNK su utkali jako puno u našu povijest. Podlo je i ružno ako nekog nismo pozvali, mi se ispričavamo najiskrenije. Svakome ko misli da smo pogriješili mi se ispričavamo.

Zašto mi Hrvati dozvoljavamo da nam spodobe poput Butkovića uništavaju sve. Pobunimo se protiv toga.'

Otklonio je Mamić i situaciju s Halilhodžićem.

'Nije došlo do našeg razgovor još, ali nedvosmisleno, nitko nikad u klubu nije doveo u pitanje Halilhodžićev ostanak. Nitko nikad nije rekao da je nezadovoljan. Ja sam taj koji u ime kluba bio toliko drzak da tako velikog trenera angažiramo. Mi smo s našim trenerom zadovoljni i sretni i želimo da nastavi svoj posao i ostvari ciljeve koje je najavljivao. Jasan vam je stav kluba. Nije došlo do kvalitetnog razgovora na tu temu, ali uvjeren sam da će on ostati.'

PRATITE UŽIVO TIJEK KONFERENCIJE