OTVORIO DUŠU

Mamić: Eduardo se sprema napasti HNS i Kovača!

29.06.2014 u 16:24

Bionic
Reading

Zdravko Mamić kritizirao je na Z1 televiziji Eduarda da Silvu i Ognjena Vukojevića, a vjeruje da će Hrvatska s Nikom Kovačem na čelu biti ozbiljan kandidat za europsku titulu za dvije godine, iako neke njegove poteze ne podržava...

Mamić je gostovao u emisiji 'Sport nedjeljom' i tamo je dao svoje viđenje Svjetskog prvenstva. Rezultat naše reprezentacije ne smatra ni sramotom niti nekim uspjehom, a suđenje protiv Brazila nazvao je 'oružanom pljačkom'. Nastup naših ocijenio je ocjenom 3.

'Htjeli smo izbornika bez kompromisa, na kraju smo takvog i dobili. Otkad je Kovač postao izbornik, ja s njim nisam progovorio ni riječi... Sve u svemu, optimist sam. Uvjeravan se da će se Kovač za dvije godine s ovom momčadi boriti za europski naslov,' kaže Zdravko Mamić koji tvrdi da želi vratiti u Dinamo Eduarda, a ovaj o tome ne želi ni čuti.

'To me rastužuje. Čujem da se želi oprostiti od reprezentacije i to na ružan način. Sprema se napasti HNS i Kovača.'

Maminju se također ne sviđa način oproštaja Ognjena Vukojevića, no ipak smatra da Kovač nije poveo na SP prave igrače.

'Moje mišljenje je da su tamo morali biti Halilović i Ademi. Evo, Ademija smo već izgubili, on će igrati za Makedoniju, a i Halilović bi još mogao zaigrati za BiH. Tko će za to odgovarati? Sammir? Nije smio biti tamo jer šest mjeseci uopće nije igrao. Uopće nije u formi. Ali ako bude igrao u Getafeu, Kovač ga mora zvati.'

Mamić je također otkrio da je za Brozovića dobio ponudu Intera od četiri milijuna eura, koju je hladno odbio, a kad je u pitanju Dinamo, navijačima je obećao:

'U idućih deset godina osam ćemo igrati Ligu prvaka!'