VESELJAK IZ MAKSIMIRSKE 128

Mamić branio Bilića i plesao s Gustafima

08.11.2009 u 12:02

Bionic
Reading

U subotnjoj emisiji 'Volim nogomet' gostovali su izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić. 'Slavu' je uzeo prvi čovjek 'modrih'

Zdravko Mamić se u emisiji pokazao kao pravi zaštitnik Slavena Bilića kojeg su u anketi HTV-a napadali, a i voditelj 'Volim nogometa' uporno je zahtijevao od izbornika da kaže zašto nije podnio ostavku kao moralni čin zbog neodlaska na Svjetsko prvenstvo.

'Nisam morao nikome podnositi ostavku, jer je moj mandat istekao. Ostao sam samo zato što su se sve stvari poklopile. Želja stručnog stožera i mene, želja igrača, potpora javnosti i medija i Izvršnog odbora HNS-a', rekao je Bilić.

Inače, osim što je Mamić branio Bilića, stigao se i verbalno sukobiti s 'okom sokolovim' Mateom Beusanom koji je tvrdio da prvi gol Ajaxa nije bilo zaleđe. Za Mamića je to bila čista nedozvoljena pozicija.

Izvršni dopredsjednik kontrirao je i voditelju emisije Sušecu te tvrdio da Dinamo nema slabe rezultate.

'U posljednjih pet godina, uključujući i ovu, osvojili smo pet naslova prvaka i četiri Kupa. U mojem mandatu smo pet puta igrali u Kupu Uefi i Europskoj ligi. Pogledajte Real koji ispada od trećeligaša u Kupu ili Bayern koji je šesti, a u momčad je uložio 200 milijuna eura, pa Liverpool. Znam da smo u ovim situacijama kada nam i ne ide mijenjali trenera, ali nastavljamo s Jurčićem i već nam je dosadno svaki tjedan demantirati da on odlazi.'

Za kraj emisije je Mamić zaplesao s Gustafima, a harmonikašu nije zaboravio dati 500 eura.