PREDODREĐEN ZA ZVIJEZDE

Majstorija mladog Engleza s Eura u Hrvatskoj užarila internet

05.05.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Na Euru U-17 u Hrvatskoj engleska reprezentacija pružila je sjajnu predstavu i svladala Norvešku 3:1, a bez obzira što nije zabio pogodak, u redovima Gordog Albiona briljirao je Jadon Sancho

Svi oni koji su odlučili otići na stadion u Velikoj Gorici i pogledati dvoboj Engleza i Norvežana nisu pogriješili. Mogli su vidjeti atraktivnu utakmicu s čak četiri pogotka, ali i pregršt sjajnih poteza i još propuštenih prilika.

Strijelci za Gordi Albion bili su Brewster (10, 35) i Foden (78), dok je pogodak za Norvežane bio autogol Guehija (8).

No nama se najviše svidio ofenzivni veznjak Jadon Sancho, kojeg je bilo svuda po terenu - svojim preciznim dodavanjima i driblerskim vještinama izluđivao je nemoćne Norvežane, a njemu je pripao i najbolji potez dana.

On je u devetoj minuti uzeo loptu na svojoj polovici, poput brzog vlaka sjurio se prema norveškom golu, izdržao duel s norveškim kapetanom Sandersom, na briljantan način prošao golmana Christiansena te neviđenom mirnoćom na pladnju servirao loptu Brewsteru za izjednačenje.

Engleska - Norveška 3:1, EP U-17

Inače, europski velikani mogu zaboraviti na Sancha, on je čvrsto vezan uz Manchester City, 'građani' su svjesni kakvog dragulja imaju u svojim redovima, a Englezi su s njime ponajveći favoriti za titulu.