sada je i službeno

Luka Modrić u društvu predsjednika Pereza produžio ugovor s Real Madridom do ljeta 2023! Zna se i kada se ponovno priključuje reprezentaciji

08.06.2022 u 14:02

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić produžio je ugovor s europskim prvakom Real Madridom za dodatnu sezonu, do 30.lipnja 2023. godine. Nešto kasnije iz kluba su to i službeno objavili priopćenjem

Luka Modrić, s 36 godina najstariji igrač Kraljevskog kluba, tijekom srijede će na stadionu Santiago Bernabeu potpisati ugovor.

>> Luka Modrić napustio je okupljanje hrvatske reprezentacije i privatnim avionom odletio iz Splita; za to je imao dobar razlog

'To će biti privatni događaj, on će doći potpisati ugovor te se odmah vratiti privatnim avionom u reprezentativni kamp', izjavio je dužnosnik uoči potpisa ugovora. Također nije bila održana posebna konferencija za novinare, a Modrić je potpisao ugovor u društvu predsjednika Florentina Péreza.

Tijekom popodnevnih sati u srijedu Modrić je i službeno potpisao ugovor do ljeta 2023. godine što je klub objavio uz prigodni video:

Modrić igra za Real Madrid od kolovoza 2012. kada je došao iz londonskog Tottenhama a sadašnji ugovor mu istječe 30.lipnja.

Vezni igrač s brojem 10 na leđima osvojio je 20 trofeja s Real Madridom, od čega pet Liga prvaka.

Klub je ove godine osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup.

Modrić će se nakon potpisivanja ugovora vratiti na okupljanje reprezentacije koju čekaju utakmice s Danskom i Francuskom u Ligi nacija. Modrić je u ponedjeljak u remiju Hrvatske i Francuske 1:1 u Splitu odigrao 150. utakmicu u hrvatskom dresu.