Liga nacija logo sponzori

ako se sad ne predomisli...

Luka Modrić ovo u životu nije doživio; evo što su mu navijači priredili u 10. minuti finala

  • I.Ž.
  • Zadnja izmjena 18.06.2023 21:26
  • Objavljeno 18.06.2023 u 20:56
Bionic
Reading

Hrvatska i Španjolska na De Kuipu u Rotterdamu igraju finale Lige prvaka. U 10. minuti utakmice hrvatski su navijači priredili veliko iznenađenje za kapetana Luku Modrića

Igrala se 10. minuta finala Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, a više od 40.000 hrvatskih navijača (navodno ih je ulaznice nabavilo oko 45 tisuća!) krenulo je s pjesmom.

>> Znali smo da će Hrvata biti puno, ali nakon ulaska na stadion uslijedio je - šok!

'Ostani tu, tu je tvoja mati, ostani tu, još će sunce sjati, ostani tu, snove čuvaj samo za nju, ostani tu. ZA LUKU!', orilo se s tribina De Kuipa.

Jedan od svevremenskih hitova koje je opjevao legendarni Mate Mišo Kovač poslužio je savršeno za ono što su navijači naumili. Jer poruka je bila više nego jasna, upućena kapetanu 'vatrenih' Luki Modriću koji još nije objavio svoju odluku hoće li mu ova utakmica finala Lige nacija protiv Španjolske biti zadnja u dresu hrvatske reprezentacije ili će nastaviti igrati do Europskog prvenstva 2024. godine.

>> dirljive scene i poruku koju su navijači poslali Luki Modriću pogledajte OVDJE

Navijači su mu zato odlučili 'pomoći', pa ako je i razmišljao o umirovljenju nakon ovog će se gotovo sigurno predomisliti...

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u finalu Lige nacija je upisao čak 166. nastup u dresu 'vatrenih', debitirao je davne 2006. godine u prijateljskom susretu protiv Argentine. No, i s 37 godina na leđima i dalje briljira.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal