ZANIMLJIV PLAN

Luka Modrić mogao bi karijeru završiti u europskom velikanu, ali ne u Real Madridu; evo koji je nogometni bogataš 'bacio oko' na hrvatskog kapetana

10.09.2021 u 17:40

Bionic
Reading

Sezona je tek počela, a već su počela nagađanja gdje bi mogao završiti Luka Modrić nakon što odradi jednogodišnji ugovor s Real Madridom

Hrvatski kapetan navršio je 36 godina, ali i dalje igra kao mladić. Njegova želja je završiti karijeru u Madridu, zasad mu dobro ide po tome pitanju, jer je ostao u 'Kraljevima' još jednu godinu. No svjestan je i naš veznjak da u njegovim nogama ima više od te jedne sezone.

Osim toga, reprezentacija dobro plovi u kvalifikacijama za SP koje je u zimskim mjesecima 2022. u Kataru pa će Modrić morati ili produljiti vjernost s Realom ili pronaći novi klub kako bi dočekao veliko natjecanje spreman ukoliko Hrvatska izbori završnicu.

  • +5
Betis - Real Madrid, Primera, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: JULIO MUNOZ

Prema pisanju španjolskih medija zanimanje za Modrića pokazao je Manchester City. Pep Guardiola jako cijeni vještine hrvatskog veznjaka i rado bi ga vidio u svojoj svlačionici.

'Građani' prate situaciju s Realom i imaju plan za Modrića, ponudili bi mu ugovor na jednu sezonu u Cityju, a zatim i opciju odlaska u MLS – partnerski klub New York City.