liga prvaka

Luka Modrić i njegovi suigrači iz Reala doznali su fantastične vijesti samo nekoliko sati prije utakmice s Chelseajem

06.04.2022 u 12:24

Bionic
Reading

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti vraća se na klupu svoje momčadi na prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka koju 'kraljevi' igraju večeras protiv Chelseaja (21 sat, Arenasport 1, MAXtv) nakon što je dobio negativan nalaz na COVID-19, priopćili su iz Reala

Carlo Ancelotti, koji je bio pozitivan 30. ožujka, nije otputovao u London s momčadi i propustio je subotnju pobjedu Reala u španjolskom prvenstvu od 2:1 protiv Celte Vigo.

No, samo nekoliko sati prije večerašnje prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Chelseajem u Londonu (21 sat, Arenasport 1, MAXtv)iz Reala su stigle fantastične vijesti za Luku Modrića i njegove suigrače.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +15
Celta - Real Madrid 1:2 Izvor: EPA / Autor: LAVANDEIRA JR

'Real Madrid C.F. sa zadovoljstvom objavljuje da je naš trener Carlo Ancelotti dobio negativan rezultat na COVID-19 te će odmah otputovati u London kako bi se pridružio prvoj momčadi', stoji u priopćenju Real Madrida.

Real, koji je Ligu prvaka osvojio rekordnih 13 puta, pokušat će se večeras 'osvetiti' Chelseaju koji ga je prošle sezone u polufinalu pobijedio ukupnim rezultatom 3:1.