VRIDILO SE RODIT

Ludega li grada, ludega li svita! Split sprema spektakularan doček za Bile tiće

25.04.2023 u 06:17

Bionic
Reading

Tko im može zamjeriti uvjerljiv poraz u finalu juniorske Lige prvaka? Mladi igrači Hajduka ove su sezone pokazali hajdučko srce, a Splićani će im vratiti s kamatama

Hajdukovi juniori druga su momčad Europe! U finalu Lige prvaka mladih u Ženevi poraženi su od nizozemskog AZ Alkmaara s uvjerljivih 5:0, ali to ne umanjuje njihov fantastičan uspjeh u ovom natjecanju.

Hajduk im stoga priprema veličanstveni doček:

'Naši juniori ispisali su povijesne stranice hrvatskog nogometa u ovom uzrastu. Redom su do finala rušili azerbajdžansku Gabalu, albansku Apoloniju, ukrajinski Šahtar, engleski Manchester City, njemačku Borussiju Dortmund i talijanski Milan. Na koncu su poraženi od boljeg protivnika u finalnoj utakmici.

Na svom putu Bijeli su cijelo vrijeme imali fanatičnu podršku navijača, kako na Poljudu, tako i u gostima u Njemačkoj te na završnici u Ženevi, gdje su u polufinalu i finalu Hajduka pratile tisuće ljudi.

  • +3
Torcida slavi i kad se gubi, juniorska Liga prvaka, Hajduk-AZ, 24.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Petranović

Ovom prilikom pozivamo naše navijače na sportsko-zabavnu manifestaciju 'Vridilo se rodit' koja se održava u utorak s početkom u 16 sati na splitskoj Rivi, a na kojoj ćemo još jednom pozdraviti naše juniore i ovaj povijesni uspjeh koji su napravili u Ligi prvaka mladih.

Slijetanje naše juniorske ekipe u splitsku zračnu luku predviđeno je oko 16 sati, nakon čega će se autobusom odmah uputiti prema Rivi. Doček naših juniora organiziramo u suradnji s Gradom Splitom i medijskim partnerom Radio Dalmacijom.

Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Petranović/tportal
  • +7
Hajdukovi igrači s medaljama oko vrata i suzama u očima Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Zabavni program počinje od 16 sati, a osim DJ-a, pred sam dolazak predviđen je nastup Alena Nižetića i benda Diktatori.

Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore. Pozdravimo ih još jednom i zapjevajmo zajedno u čast njihovog uspjeha. Vridilo se rodit!' poručili su iz Hajduka.