GOLOVI, PREOKRETI, KARTONI

Luda utakmica između Belgije i Austrije

13.10.2010 u 10:34

Bionic
Reading

U utorak je diljem Europe odigrana 21 kvalifikacijska utakmica dok je susret između Italije i Srbije otkazan. Bilo je zanimljivih rezultata, ali najatraktivniji susret dogodio se između Belgije i Austrije (4:4)

U Bruxellesu se dogodila luda utakmica. Mnoštvo golova, sjajnih prilika, crveni karton, preokreti, pogoci u sudačkoj nadoknadi i na kraju realnih 4:4.

Svi oni koji su platili ulaznicu za utakmicu uživo meč između Belgije i Austrije nakon posljednjeg sučevog zvižduka nisu požalili, jer bio je to spektakularan nogomet koji se baš nije očekivao između tih dvaju takmaca.

Domaćin je poveo preko Vossean, gosti su preokrenuli na 1:2 golovima Schiemera (14) i Arnautovića (29). Na početku drugog dijela Belgijancima je izjednačenje donio Fellaini (47). U 62. Austrija preko Schiemera opet ima prednost, ali od 68. minute i igrača manje, jer je zbog udaranja pocrvenio Scharnera.

Brojčanu nadmoć Belgija naplatila je preko Ogunjimija (87) i Lombaertsa (90) za 4:3, ali ni tu nije bio kraj. U trećoj minuti sudačke nadoknade pogodio je Harnik koji je ušao u 88. i gosti su uzeli bod.

Belgija - Austrija 4:4