dejan se ozlijedio

Lovrena zamijenio 16-godišnjak, Liverpool primio prvi težak udarac ove sezone

07.01.2019 u 22:38

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola na gostovanju kod Wolverhamptona izgubili su rezultatom 2:1 i ispali iz FA kupa, a Dejan Lovren izašao je iz igre već u 6. minuti...

Sezona Kloppove momčadi bila je gotovo savršena sve do početka nove kalendarske godine u kojoj su se dogodili prvi posrtaji. Nakon poraza u derbiju protiv Manchester Cityja, prvog u Premiershipu, Liverpool je doživio i neuspjeh u FA kupu ovog ponedjeljka te se oprostio od ovog natjecanja.

  • +3
FA kup: Wolverhampton - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bio je to dvoboj u kojem su priliku dobili mnogi igrači iz drugog plana, poput Origija i Sturridgea, ali Dejan Lovren našao se u udarnoj postavi. No, igrao je samo šest minuta, kada je zbog ozljede bedrenog mišića morao napustiti travnjak.

Na terenu ga je zamijenio 16-godišnji Ki-Jana Hoever, a Wolverhampton je došao na svoje u 38. minuti kada je poentirao Raul Jimenez.

Origi je uspio izjednačiti u 51. minuti, no četiri minute kasnije Ruben Neves zabio je pobjednički pogodak za 'vukove' koji igraju na portugalski pogon, s Nuno Espirito Santom kao trenerom.

Liverpool se tako oprostio od jednog prestižnog trofeja, no ostaje na vrhu Premiershipa s četiri boda više od Guardiolinog Cityja, dok u Ligi prvaka u osmini finala igra protiv Bayerna...

FA kup:

Wolverhampton – Liverpool 2:1 (Jimenez 38, Neves 55 / Origi 51)