DINAMO DIKTIRA POSAO

Lovrena detalji dijele od Lyona

10.01.2010 u 18:23

Bionic
Reading

Prema riječima Dinamova direktora Damira Vrbanovića, ugledni francuski klub Olympique iz Lyona opasno je zagrizao za igračem 'modrih' Dejanom Lovrenom, a s obzirom na okolnosti, 'modri' su u situaciji diktirati uvjete prodaje

Dinamova svlačionica tijekom ponedjeljka mogla bi ostati bez reprezentativca Dejana Lovrena. Naime, kako je rekao za tportal direktor Damir Vrbanović, tijekom sutrašnjeg dana Lyon bi se mogao očitovati o Dinamovim uvjetima pod kojima bi pristao prodati svog igrača.

'Imamo neugodna iskustva s Bešiktašem, pa moramo paziti na tempo isplate, na garancije i na druge važne detalje. Ono što mene veseli jest njihova želja i inzistiranje da se posao dovrši. No daleko je to još od finalizacije, ali mogu potvrditi da smo zasad na dobru putu da posao zgotovimo. Mi smo kao ozbiljni pregovarači postavili svoje uvjete i sada očekujemo da se očituju o njima. Također, važno je to što Lyon kupuje, a mi ne prodajemo', rekao je Vrbanović, a potom dodao da se o cijeni još uvijek nije pregovaralo.

'To je također važan detalj. No do cijene još nismo stigli.'

Zna se da inače Zdravko Mamić vodi pregovore, no on je u nedjelju otišao na skijanje.

'Tako je, on je na skijanju, a u Lyon bih trebao otputovati ja. Istina, s obzirom na vremenske uvjete, a u subotu je na njihovom aerodromu ostalo blokirano zbog snijega više od tisuću ljudi. Nisam imao srca pitati ih kada će to biti', zaključio je Vrbanović, po čijem bi se odgovoru moglo iščitati da je posao zbilja pred realizacijom.