PRIČA UOČI DERBIJA

Lovren se sukobio sa Stevenom Gerrardom?

14.12.2014 u 11:16

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren žestoko se verbalno sukobio sa Stevenom Gerrardom nakon poraza od Crystal Palacea u kojem je napravio jednu veliku obrambenu pogrešku, tvrdi ove nedjelje tabloid The Sun...

Nakon što se do posljednjeg kola borio za titulu prošle sezone, Liverpool ove jeseni ne igra dobro. Klub se nalazi u sredini Primiershipa, uz mnogo neuspjeha kod kuće i u gostima, a iz Lige prvaka već je ispao.

Uoči derbija s Manchester Unitedom ove nedjelje otočki mediji dodatno podgrijavaju atmosferu pričom o sukobu unutar momčad s Anfielda. Radi se o kapetanu Stevenu Gerrardu i našem Dejanu Lovrenu. Navodno je do verbalnog sukoba došlo nakon poraza kod Crystal Palacea, u utakmici u kojoj je naš branič odigrao dosta slabo i bio krivac za ključan pogodak. Tvrdi to The Sun koji cijelu priču opremljuje tabloidnim 'nabrijavanjem', kao da su frcale najgore uvrede između legende kluba i Hrvata.

Podsjetimo, Lovren je ovog ljeta stigao na Anfield iz Southamptona. Zasad ne igra sjajno u dresu Liverpoola, no cijela momčad podbacuje pa se može reći da se tek uklopio u sivilo. Što se Gerrarda tiče, pojavile su se također glasine o njegovom odlasku na kraju sezone u američki MLS.