OGLASIO SE NA TWITTERU

Lovren s prijateljima podijelio frustraciju

05.11.2012 u 19:00

Bionic
Reading

Hrvatski se reprezentativac Dejan Lovren protiv Bastije nije proslavio. U 31. minuti zaradio je crveni karton, a u ponedjeljak je po novinama mogao čitati samo kritike

Olympique iz Lyona u nedjelju je na svom stadionu pobijedio Bastiju sa 5:2 te ostao pri vrhu prvoligaške tablice, sa samo bodom, ali i utakmicom manje od vodećeg PSG-a.

No, 'lavovi' za koje je od prve minute zaigrao i naš reprezentativac Dejan Lovren, zbog pogrešaka našeg igrača morali su dva puta lomiti suparnika. Nakon što su preko Gonalonsa i Lacazettea imali 2:0, Lovren je s dvije velike greške pomogao suparnicima da se vrate u utakmicu. Prvo je u 28. minuti, u pokušaju da blokira jedan udarac, loptu namjestio na nogu strijelca Khazrija, a u 31. minuti, kao posljednji igrač obrane zaustavio je protivnika u svom 16-ercu. Naravno, sudac mu je pokazao izravni crveni karton i dosudio penal koji je u 2:2 pretvorio Rothen.

Na Lovrenovu sreću, domaći su uspjeli u drugom dijelu, kada je isključen i jedan gostujući igrač, zabiti još tri gola i stići do uvjerljive 5:2 pobjede.

No, u lionskim novinama Le Progres Lovren je u ponedjeljak dobio najslabiju ocjenu, L'Equipe ga čak nije ni ocijenio, a stručni komentator francuske televizije Guy Roux - upravo je Lovrena proglasio glavnim krivcem za oba primljena gola.

Vjerojatno kada je vidio tiskovine, Lovren se prijateljima preko Twittera požalio da o suđenju ne smije ništa reći i da mu novinari  'svašta rade', ali na njegovu žalost, i francusko 'oko sokolovo' bilo je kontra Lovrena. Baš kao i urednici But!Lyona, nogometnog tjednika, u kojem je Lovren izabran među tri najslabija Olypiqueova igrača listopada.