POSLJEDNJA PROVJERA

Lovren otputovao u Lyon

12.01.2010 u 10:15

Bionic
Reading

Baš kao što se i najavljivalo, Dejan Lovren otputovao je jutros s direktorom Damirom Vrbanovićem, prvim čovjekom agencije MSA Marijem Mamićem i tatom Sašom u Lyon da bi sredio formalnosti oko ugovora s uglednim francuskim klubom

Dinamova ekspedicija, u kojoj su direktor Damir Vrbanović, prvi čovjek menadžerske agencije MSA Mario Mamić, glavna zvijezda, igrač Dejan Lovren i njegov tata Saša, odletjela je u Lyon, gdje će tijekom popodneva još jednom pregledati (mogući) ugovor, a u srijedu ujutro obaviti liječnički pregled te potpisati vjernost Lyonu.

Tako će, prema informacijama francuskih medija, Lovren bili među 'lavovima' četiri i pol godine, a Dinamo postati bogatiji za (barem) devet milijuna eura.

'Mogu samo potvrditi da sve ide po planu, da popodne trebamo još jednom prijeći ugovor i, vjerujem, sutra s Lovrenom zgotoviti posao. Naravno, tek kada se igrač potpiše, onda više nema nikakvih dilema. Dotad su moguće i promjene, jer ni cifra još uvijek nije definitivna', javio je Vrbanović koji je u Münchenu zajedno s Lovrenom čekao nastavak leta prema Francuskoj.

Lovren je s igračima popio oproštajno piće, a uoči puta se dobro naspavao.

'Nisam umoran, nisam uznemiren. Spavao sam sinoć kao beba. Proteklih sam dana bio fokusiran na pripreme Dinama, a sada sam ipak počeo razmišljati o Lyonu. Rekli su mi da me čeka liječnički, a ja sam smireno kimnuo glavom. Nadam se da će sve biti OK', rekao je Lovren, koji se zbog transfera mora zahvaliti i Biliću jer ga je dva puta uvrstio u reprezentativnu momčad. A to, naravno, podiže cijenu.