OGORČENI U LYONU

Lovren nakon Ibrinog gaženja: 'Imam tešku glavobolju!'

17.12.2012 u 14:55

Bionic
Reading

Nakon ozbiljnog incidenta na utakmici u Parizu, u Lyonu se nadaju da će Zlatan Ibrahimović biti kažnjen zbog nesportskog poteza gaženja Dejana Lovrena

Reakcije iz Lyona nakon velikog francuskog derbija su žestoke. Predsjednik Jean-Michel Aulas napao je najveću zvijezdu PSG-a Zlatana Ibrahimovića jer smatra da je u nedjeljnom derbiju namjerno nagazio na glavu hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena. Ibrahimović je u jednom duelu oborio 23-godišnjeg braniča Lyona, a potom mu je pri doskoku okrznuo lice i raskrvario ga. Ostalo je visjeti u zraku je li prgavi Šveđanin mogao izbjeći gaženje, odnosno je li namjerno ozlijedio hrvatskog reprezentativca. Za Aulasa dileme nema.

'Napravio je to namjerno, siguran sam. Ne viđaju mi se takvi potezi,' istaknuo je Aulas za L'Equipe.

Sam Lovren je, pak, poručio da će odluku o tome je li Ibrahimovićev potez bio namjeran prepustiti nadležnim tijelima francuske lige.

'Svi mi govore da je Zlatan to napravio namjerno. U svakom slučaju, imam tešku glavobolju. Mislim da se radi o ozbiljnom incidentu, ali neka disciplinska komisija obavi svoj posao,' rekao je Lovren.

Ibrahimović za svoj postupak nije dobio ni žuti karton, ali nije isključeno da će biti naknadno kažnjen. Lovren je, pak, odigrao cijelu utakmicu za Lyon koji je poražen s 1-0.

Ibrahimović nagazio Lovrena