OTPAO ZA TURSKU

Lovren mora pauzirati tri tjedna

03.11.2011 u 09:12

Bionic
Reading

Naćžlost, crne slutnje oko Dejana Lovrena pokazale su se točne, te izbornik Slaven Bilić za utakmicu dodatnih kvalifikacija protiv Turske neće moći računati na stopera Lyona

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren zbog istegnuća kolateralnog medijalnog ligamenta lijevog koljena, koje je zadobio u srijedu tijekom utakmice 4. kola skupine D Lige prvaka između Lyona i Reala iz Madrida, morat će mirovati najmanje tri tjedna, te stoga neće moći nastupiti za reprezentaciju u susretima dodatnih kvalifikacija za odlazak na EURO 2012. protiv Turske koji su na rasporedu 11. i 15. ovog mjeseca u Istanbulu i Zagrebu.

Lovren je zbog boli u koljenu morao napustiti travnjak u 38. minuti susreta, a nakon obavljenog pregleda u četvrtak ustanovljeno je kako srećom nije došlo do puknuća ligamenata već samo do istegnuća.

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić najavio je kako će tijekom dana pozvati novog braniča umjesto ozlijeđenog Lovrena za utakmice protiv Turske.

Lovren je četvrti ozlijeđeni igrač na kojega Bilić ne može računati u susretima protiv Turske. Još ranije su zbog ozljeda otpali Niko Kranjčar, Mladen Petrić i Ivan Strinić.