SVE U REDU

Lovren: Mislio sam da je ozljeda teža

13.04.2010 u 07:57

Bionic
Reading

Dejan Lovren, hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Olimpiquea iz Lyona, lakše je ozlijedio koljeno u remi utakmici 32. kola Le Championnata između Lyona i Lillea

Kako prenose francuski mediji, hrvatski je reprezentativac na nosilima iznesen s travnjaka nakon jednoga klizećeg starta u 48. minuti. Ozlijedio ga je gostujući stoper Adil Rami još u prvom poluvremenu, kada je nezgodno pao preko njega.

Dejana je u ponedjeljak oko podne kontaktirao liječnik hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić koji je potvrdio da je ipak riječ o nešto lakšoj ozljedi.

'Lovren je u ponedjeljak rano ujutro napravio potrebnu dijagnostiku ozlijeđenog koljena, a rezultati magnetske rezonance potvrdili su da, nasreću, nema znakova oštećenja struktura unutar njega. Prema informacijama liječničke službe u klubu, mogao bi biti u kombinacijama, a možda čak i potpuno spreman već za gostujuću utakmicu protiv Bordeauxa koji je na rasporedu 17. travnja', rekao je dr. Rakić.

Oglasio se i sam Lovren.

'Mislio sam da je mnogo gore. Noga mi se savila u koljenu nakon jednog starta i pomislio sam da ode sve k vragu. Srećom, nije bilo ništa strašno. Imam jako koljeno', rekao je Lovren za SN.