ŠAKOM U VRAT

Lovren: Kriv sam, ali ne zaslužujem kaznu

09.01.2012 u 13:26

Bionic
Reading

Hrvatski branič Lyona Dejan Lovren morat će se 19. siječnja pojaviti na saslušanju pred Disciplinskom komisijom Francuskog nogometnog saveza zbog udaranja igrača Valenciennesa Davida Ducourtiouxa

Incident se dogodio 21. prosinca u prvenstvenom dvoboju u kojem je Valenciennes slavio s 1:0. Ducourtioux je u duelu nagazio Lovrenov gležanj, a naš mu je reprezentativac uzvratio udarcem šakom u vrat. Iako je domaći branič pritom pao na tlo, sudac nije vidio cijeli događaj tako da je Lovren prošao bez crvenog kartona. Međutim, naknadno je prijavljen Disciplinskoj komisiji i sada mu prijeti suspenzija na više utakmica. Lovren smatra da ne zaslužuje strogu kaznu.

'Ne radi se o nekoj velikoj stvari. Vidio sam Ducourtiouxa i s njim je sve u redu, nije ozlijeđen. Prihvatit ću poziv na saslušanje. Kriv sam što sam reagirao tako, ali ispričao sam se i mislim da ne zaslužujem puno utakmica kazne, zašto bih trebao biti suspendiran? U dvije godine u Lyonu sam dobio samo dva crvena kartona', izjavio je Lovren za Le Progres.