OPIS KOJI BOLI

Lovren je najgore pojačanje Liverpoola, gori čak i od Balotellija!

19.11.2014 u 10:06

Bionic
Reading

Dejan Lovren i dalje je u nemilosti engleskih medija. Prema Liverpool Echou, hrvatski reprezentativac najgore je pojačanje kluba s Anfielda

'Redsi' su potrošili više od 100 milijuna funti na pojačanja, ali umjesto borbe za naslov, njihovi navijači će, po svemu sudeći, proživljavati očajnu sezonu. U sivilo loših igara uklopio se Dejan Lovren. Hrvatski branič doveden je za 20 milijuna funti iz Southamptona, ali nije zadovoljio.

'Forma Dejana Lovrena zadaje brige navijačima. Liverpool je iz Southamptona doveo najskupljeg braniča u povijesti koji je trebao riješiti njegove muke s obranom. Umjesto toga, on je pogoršao stanje. Griješi u osnovnim stvarima i nema komunikaciju sa suigračima u obrani', napisao je novinar Liverpool Echoa koji je dodao da je, s obzirom na uloženo, Lovren dugoročno rješenje koje mora vratiti vjeru.

Lovren je dobio ocjenu 4 od 10, a jednako loš samo je srpski nogometaš Lazar Marković. Čak je i toliko prozivani Mario Balotelli dobio jedan bod više, a na 5/10 je i Rickie Lambert. Emre Can, Adam Lallana i Javier Manquillo su dobili 'šestice', a Alberto Moreno najviše – sedam.