što li se događa?

Lovre Kalinić jednom je objavom digao Hajdukove navijače na noge, ali hoće li ta priča imati sretan završetak?

24.12.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Već neko vrijeme šuška se kako bi se 33-godišnji Nikola Kalinić već tijekom zimskog prijelaznog roka mogao vratiti na Poljud. No, iako su mnogi mediji još u četvrtak objavili kako je to 'gotova stvar', iz krugova bliskih bivšem hrvatskom reprezentativcu ipak dolaze nešto drugačije informacije

Bivši hrvatski reprezentativac, i trenutno napadač Hellas Verone, 33-godišnji Nikola Kalinić, koji je do ljeta 2018. godine i nezaboravnog SP-a u Rusiji bio i dio reprezentacije, ovih dana boravi u Splitu.

Naravno, Nikola Kalinić često je u gradu podno Marjana, a ove godine će opet sudjelovati i na tradicionalnom malonogometnom truniru Četiri kafića.

Kalinić, koji je 2009. godine napustio Poljud te otišao u Blackburn Rovers, a potom igrao za Dnjipro, Fiorentinu, AC Milan, Romu, madridski Atletico te od listopada 2020. godine za Hellas Veronu, sada se spominje kao potencijalno pojačanje splitskog Hajduka, a objava njegova bivšeg suigrača iz reprezentacije, Lovre Kalinića, tu je priču i dodatno 'podgrijala'.

No, još u četvrtak, kada je prvi put objavljena informacija kako je to gotova stvar, iz krugova bliskih napadaču dobili smo informaciju kako je sve još uvijek daleko od realizacije.

Istu informaciju dobili smo i nakon objave Lovre Kalinića, uz dodatak da postoji obostrana želja i da bi se transfer mogao dogoditi.

Međutim, da bi se sve moglo zakomplicirati, prenijeli su i talijanski mediji, koji uvjeravaju kako je Nikola Kalinić odbio mogućnost povratka u Hajduk.

Ipak, nekako nam se najuvjerljivija čini informacija iz Kalinićeve okoline, odnosno kako bi se transfer mogao realizirati s prvim danima Nove godine, odnosno s početkom zimskog prijelaznog roka.