DEČKO IZ ZAGREBA

Lokosi dobili još jedno pojačanje, bio je Zekićeva uzdanica...

29.06.2023 u 12:47

Bionic
Reading

Robert Mudražija novi je igrač Lokomotive.

Dvadesetšestogodišnji vezni igrač karijeru je započeo u NK Zagrebu, zatim je bio igrač Lieferinga, Copenhagena, Osijeka, Rijeke, Olimpije i Slaven Belupa pod vodstvom trenera Zorana Zekića, sada se pridružio se momčadi s Kajzerice.

'Sretan sam i uzbuđen što sam došao u klub Lokomotivu i što sam se vratio u svoj grad Zagreb! Lokomotiva gaji brz, uzbudljiv i atraktivan nogomet, veselim se što ću igrati u takvom sistemu. Jedan sam od iskusnijih igrača u ekipi, vjerujem kako ću u okruženju mlađih igrača se i ja pomladiti. Dati ću sve od sebe kako bi ostvarili ciljeve kluba, ostvarili što bolji plasman I ulovili europsku poziciju', rekao je novi veznjak Lokosa.

Podsjetimo, prije Roberta Mudražije Lokomotivi su se priključili Ivan Bulatović, dvadesetsedmogodišnji napadač koji je stigao iz crnogorskog Arsenala iz Tivta, Ilija Mašić (24) stoper koji je prošle sezone nosio dres NK Široki Brijeg, Luka Savatović osamnaestogodišnji golman koji je došao iz NK Jarun, Viktor Kanižaj (20) desno krilo, izdanak Dinama te Vinko Bičanić (22) stoper koji je nakon juniorskog staža u Dinamu igrao za Sesvete i Rudar Velenje.