RASTANAK

Ljutiti Slaven Bilić: Payet nas je sve iznevjerio!

12.01.2017 u 12:20

Bionic
Reading

West Ham bi mogao ostati bez svog najboljeg igrača, francuskog reprezentativca Dimitrija Payeta. To će Slavenu Biliću i 'čekićarima' otežati borbu za ostanak u ligi

Dimitri Payet odbio je igrati za West Ham koji u subotu ima prvenstvenu utakmicu s Crystal Palaceom! Dramatičnu vijest za momčad 'čekićara' potvrdio je i bivši hrvatski izbornik, menadžer West Hama Slaven Bilić.

'Rekli smo da ne želimo prodavati svoje najbolje igrače, ali... Jednostavno je, Dimitrij Payet ne želi igrati za nas!', kazao je Slaven Bilić i nastavio:
'Kazao je da želi otići. Razgovarao sam s predsjednikom i činjenica je da se ne radi o novcu. Dali smo mu dugogodišnji ugovor jer želimo da ostane. Nećemo ga prodati!'

Očigledno je kako je reakcija francuskog reprezentativca i najboljeg igrača West Hama teško pogodila Bilića koji se s 'čekićarima' ove sezone muči, praktički se bori za ostanak u ligi.
'Cijela momčad, suigrači, stručni stožer - svi smo mu dali sve. Uvijek smo bili tu za njega. On nam ovako vraća. Osjećam se iznevjereno. Ljutit sam', iskreno je rekao Bilić i zaključio:
'Ne mislim da će Payet otići ove zime, ali bit će jako teško držati ga sretnim do kraja sezone.'

Payet je u West Ham stigao u ljeto 2015. iz Marseillea za 12 milijuna eura, a sve se glasnije spominje mogućnost povratka u staru momčad. U međuvremenu su se kao potencijalni kupci javili milanski Inter, Manchester United, ali i madridski Atletico.