nevjerojatna situacija

Ljutiti Luka Modrić odbio pružiti ruku Carlu Ancelottiju; od njega ovo nije očekivao

22.12.2023 u 05:45

Bionic
Reading

Real Madrid je u četvrtak navečer jedva, golom u 92. minuti, slavio na gostovanju kod Alavesa. U 55. minuti Nacho je dobio crveni karton, a s njim je teren morao napustiti i Luka Modrić. Tako je odlučio trener Carlo Ancelotti, a to je baš jako razljutilo kapetana 'vatrenih'

U 54. minuti utakmice Alavesa i Real Madrida Nacho je neoprezno i pregrubo faulirao Omorodiona. Prvo mu je sudac dao samo žuti karton, ali je nakon intervencije iz VAR sobe promijenio odluku te mu je pokazao izravni crveni karton.

To je značilo da Nacho mora predati kapetansku traku te ju je odmah dao u ruke Luke Modrića. No, samo trenutak nakon toga Modrić je doživio hladan tuš i poniženje koje nikako nije očekivao.

  • +6
Alaves - Real Madrid, španjolska liga, 21.12.2023. Izvor: EPA / Autor: L. Rico

Naime, trener Reala Carlo Ancelotti je odlučio Modrića izvaditi iz igre i umjesto njega ubaciti Tchouamenija kako bi ovaj zauzeo Nachovo mjesto na stoperskoj poziciji.

To je automatski značilo da Modrić odmah mora predati kapetansku traku, a da ju nije ni stavio oko ruke! U prvom je trenutku kapetan 'vatrenih' bio zbunjen Ancelottijevom odlukom, ali je traku predao Toniju Kroosu te se zaputio prema klupi za pričuve.

I da, vidjelo se da je Luka ljutit, jer nije se puno puta dogodilo da se u nekoj momčadi za vrijeme utakmice u razmaku od manje minute promijene čak trojica kapetana!

Da stvar bude još i gora, ljutiti se Luka Modrić prilikom izlaska iz igre nije ni pozdravio s Carlom Ancelottijem, a nekoliko minuta kasnije kamere su ga snimile na klupi. Djelovao je neraspoloženo i potišteno, sigurno ga je Ancelottijeva odluka razočarala. Pitanje je samo hoće li mu legendarni trener zamjeriti ovo durenje i odbijanje rukovanja...

Standings provided by Sofascore