BISER IZ BUGARSKE LIGE

Ljupko Petrović napravio gaf kakav se rijetko viđa; umjesto na pomoćnika, urlao na novinara i zaradio kaznu!

17.09.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Vjerojatno najbizarnija priča proteklog vikenda s europskih nogometnih travnjaka dolazi nam iz Bugarske, u kojoj je legenda Osijeka i Crvene zvezde, a danas trener sofijskog CSKA, Ljupko Petrović, napravio rijetko viđen gaf zbog kojega je i odgovarajuće kažnjen

Kako na Twitteru javlja ugledni bugarski sportski novinar Metodi Šumanov, a prenosi i portal Blic, Petrović je zbog kazne zarađene u prethodnom kolu ovotjednu utakmicu svog kluba protiv Boteva iz Plovdiva morao provesti na tribinama. No to ga nije spriječilo da putem telefona pokuša dati savjet svojim pomoćnicima, pa je nazvao CSKA-ovog administratora Dimitra Vutova, koji je sjedio na klupi do njih.

Problem je nastao kad je Petrović u imeniku svog mobitela, umjesto Dimitra Vutova, odabrao Dimitra Dimitrova, novinara portala Meridian Match. U nevjerojatnoj komediji zabune Petrović se, misleći da razgovara sa svojim kolegom, pošteno izvikao na novinara zbog uvođenja u igru Portugalca Thiaga Rodriguesa. Novinar je spustio slušalicu, no Petrović ga je ponovno nazvao i nastavio vikati.

Prema pravilima bugarskog nogometnog saveza, Petrovića za pokušaj treniranja vlastite momčadi s tribina te posljedični telekomunikacijski gaf čeka kazna do 1000 eura.

Izvor: Društvene mreže