OZLJEDA KOJA BRINE

Ljubičić: Ne znam što mi je s nogom

21.02.2011 u 21:35

Bionic
Reading

Ivan Ljubičić je zbog ozljeda desne noge bio prisiljen predati meč prvoga kola ATP turnira u Dubaiju, a nakon dvoboja nije znao procijeniti hoće li biti spreman za veliki turnir u Indian Wellsu na kojemu brani lanjski naslov

Ivan je ozljedu zaradio na zagrijavanju za meč sa 329. igračem svijeta Sergejom Bubkom (sinom slavnog motkaša), a nakon što je isprobao sve raspoložive taktike, pri rezultatu 1:6, 1:0 morao je predati meč.

'Ne znam kakva je ovo ozljeda, nikada nisam imao nešto takvo. Ne da ti igrati, nisam mogao čak ni servirati jer nisam mogao ni skočiti pri servisu. Nije bilo izbora, morao sam predati', prenosi riječi vodećeg hrvatskog tenisača agencija AFP.

Uslijedilo je logično pitanje: Hoće li biti spreman za Indian Wells?

'Ne znam, a o eventualnom odustajanju koji bi mi uništio renking ne želim ni razmišljati. Sigurno je da ću putovati u Ameriku i dati sve od sebe da nastupim.'

Ivan je u jednom od najugodnijih iznenađenja prošle sezone izbacio Nadala, Đokovića i Murraya za svoj prvi trijumf na turnirima iz nekadašnje Masters serije. To mu je donijelo 1000 bodova na ATP ljestvici i kada ih ne bi imao priliku braniti trenutno 14. igrač svijeta ispao bi iz društva najboljih 30. Nadajmo se da će se oporaviti i zaigrati na jednom od svojih najdražih turnira.