AFERA BALLACK

Ljubavni trokut 'gada, malog djeteta i grupija'

12.08.2010 u 19:50

Bionic
Reading

Uoči početka nove sezone, ljubitelji nogometne Bundeslige (i ne samo oni!) iz dana u dan prate s velikim zanimanjem nove pikantne detalje navodne seks-afere u koju su umiješana dva poznata profesionalca - i jedna žena

Dva muškarca, jedna žena - i jedno veliko pitanje: koliko dobro jedan od te dvojice muškaraca poznaje ženu drugog muškarca? Tako njemački (odlično informirani) tabloid Bild-Zeitung uvodi čitatelje u nastavak priče oko Michaela Ballacka i njegovih eventualnih izvanbračnih izleta.

Ballack je jedan od dvojice muškaraca, drugi muškarac je također profesionalni nogometaš i njegov bivši suigrač iz Bayerna - Christian Lell. A žena iz ove priče je Daniela. Daniela je aktualna Lellova djevojka. S njim očekuje i dijete - u šestom je mjesecu trudnoće.

Ballack je, kako se može naslutiti između redaka ove pomalo bizarne priče o bundesligaškom ljubavnom trokutu, navodno imao nešto s Danielom. Kažemo navodno jer do sada još nitko nije potvrdio Ballackovu aferu s Danielom. Čak ni sam Lell, koji već tjednima hrani njemačke medije misterioznim prigovorima na račun kolege Ballacka o tome da mu se on 'umiješao u privatni život'.

Nakon što je Lell za više medija potvrdio da je Michael Ballack glavni krivac za njegove privatne i probleme u klubu (svađa s Danielom, privremeni prekid nogometne karijere, napuštanje Bayerna i prelazak u berlinsku Herthu), on je dodao da ipak ne želi u detalje pričati o ovom slučaju. Kao razlog kazao je sljedeće:

'S obzirom na to da Daniela i ja očekujemo dijete, za našu obitelj ne bi bilo dobro da govorim o stvarima iz privatnog života. Ja ću odlučiti sam kad ću o tome nešto reći', i dodao u istom dahu:

'Nisu svi poput Michaela Ballacka da misle da si mogu dozvoliti da uđu u privatni život drugih ljudi i da bez razmišljanja tamo neke stvari i unište.'

Lell opet nije precizirao o čemu se konkretno radi. A što Lell doista misli u novom je izdanju magazina Bunte napisala glavna urednica Patricia Riekel. Ona živi u blizini Münchena, muž joj je vrlo dobro povezan s ključnim ljudima u Bayernu i nikoga ne bi začudilo da novinarka ima informacije o tome što je to bilo 'nešto' između Ballacka i Daniele. Patricia Riekel ne bira riječi.

Michael Ballack za nju je 'Schuft' (njemačka riječ za ništariju/gada/nitkova/podlaca/hulju), Christiana Lella optužuje da se ponaša kao malo dijete, a njegovu djevojku Danielu naziva 'nogometnim grupijem'. I u nastavku postavlja pitanje koje su si mnogi postavili posljednjih dana:

'Je li Michael Ballack bio u gostujućoj utakmici?' U prenesenom značenju, to se odnosi na seks-aferu. Ballack je inače oženjen i ima troje djece. Daniela je, prije veze s Lellom, bila cura Bastiana Schweinsteigera.

Na Lellove tvrdnje i pisanje medija iz tabora Michaela Ballaca ne stižu nikakve reakcije. Po informacijama lista Bild, Ballackova supruga Simone posljednjih je dana dva puta nazvala obitelj Lell da provjeri o čemu se radi. A Christian Lell je navodno rekao gospođi Ballack da se 'obrati svom mužu'.

Otkako je Hertha zabranila svom igraču da javno komentira ovu aferu, i sami Lell šuti kao zaliven. On je svoje rekao.