SEZONA ISKUPLJENJA

Liverpoolov dobar početak, Lovren se preporodio?

15.07.2015 u 13:32

Bionic
Reading

Dejan Lovren se prošle sezone borio, ali dojam koji je ostavio nije bio vlistav. Sada je na novom početku i s Tajlanda poručuje kako će se situacija uskoro promijeniti...

Liverpool je svoju turneju po Dalekom istoku započeo rutinskom pobjedom protiv sklepane momčadi Tajland XI od 4:0 (2:0). Trener Rodgers koristio je 22 igrača (Firmino i Coutinho još su na odmoru) i nitko nije dobio više od 45 minuta. Dejan Lovren odigrao je drugo poluvrijeme s momčadi koja puno više sliči na prvi sastav (Mignolet - Clyne, Lovren, Škrtel, Maguire*, Allen, Henderson, Milner, Ibe, Lallana, Origi) od sinoćnjih startera i medijima izjavio.

'Uživam u pripremama i krećem u sezonu u koju ću napokon moći ući adekvatno spremljen. Lani zbog problema s vizom nisam išao s momčadi u SAD i to mi je falilo... Sigurno je imalo efekta na cijelu sezonu, a sad je taj problem nestao i vjerujem da je preda mnom sasvim drugačiji, bolji period,' rekao je okupljenim novinarima Lovren, te opisao novog igrača Liverpoola Clynea s kojim je igrao u Soutmaptonu.


'Općenito mi novi igrači ostavljaju sjajan dojam i vjerujem da ćemo odlično funkcionirati na terenu, ali Clynea znam vrlo dobro. Brz je, snažan i inteligentan dečko, Liverpool si je njegovim dovođenjem za dobru cijenu kupio prvoklasni 'sportski auto'. Jedva čekam da počne sezona, ponavlja Lovren kojega nakon Bangkoka čekaju nastupi u Brisbaneu, Adelaideu, Maleziji i još dva u Europi uoči otvaranja sezone 8. rujna kod Stokea. Na zatvaranju frustrirajuće prošle sezone Liverpool je tamo (bez Lovrena) izgubio sa 1:6, sada ima priliku otvoriti novu stranicu... I Dejan i njegov klub.

Inače, golove Tajlandu XI zabili su Marković, Sakho, (Ingsu je poništen nesuđeni prvijenac) Lallana i Origi. Povratnik u momčad Joao Carlos i kapetan Henderson upisali su po dvije asistencije. Kratku snimku možete pogledati u video prilogu.