GERRARD ODLAZI...

Liverpool sprema ponudu za Arsenalovog bisera

12.02.2015 u 10:43

Bionic
Reading

Liverpoolov trener Brendan Rodgers ove zime nije potrošio ni funte za pojačanja, ali tijekom ljeta sprema novu transfer ofenzivu u kojoj će pokušati dovesti i jednog od Arsenalovih sjajnih igrača

Tradicionalno dobro obaviješteni Liverpool Echo piše kako je Rodgers za iduće ljeto podcrtao četiri imena. Prvi na listi je 23-godišnji engleski reprezentativac Jack Wilshere za kojega, tvrdi Echo, Liverpool sprema ponudu od 25 milijuna funti.

Na taj način Rodgers pokušava zamijeniti odlazak kapetana Gerrarda na kraju sezone, a ako Arsenal i pristane na ponuđene uvjete morat će 'podebljati' Wilshereovu aktualnu plaću od 70 tisuća funti tjedno. Wilshere je sjajan igrač, ali ima kroničnih problema s ozljedama i zato taj transfer nije nemoguć kako se 'na prvu' čini.


U slučaju da Raheem Sterling nastavi odbijati Liverpoolove ponude za novim ugovorom i napusti Anfield Rodgers će njega pokušati zamijeniti ofenzivcem Benfice Eduardom Salviom.

Osim njih dvojice 'na radaru' su još Galatasarayev Brazilac Felipe Mello i danski stoper Simon Kjaer iz Lillea koji ne skriva da voli Liverpool i da bi želio doći na Anfield.