ŠOK ZA NAVIJAČE REDSA

Liverpool doživio drugi uzastopni poraz na Anfieldu; s time da je ovaj još bolniji

14.04.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola doživjeli su neočekivani domaći poraz od Crystal Palacea sa 0:1 u utakmici 33. kola engleskog prvenstva pokvarivši izglede za osvajanje naslova prvaka.

Nakon 0:3 poraza od Atalante u prvom susretu četvrtfinala Europske lige, Redsi su kiksali i u nacionalnom prvenstvu izgubivši na Anfieldu od Crystal Palacea sa 0:1.

Naravno, znamo li da je engleskim klubovima prioritet domaće prvenstvo, jasno je da je ovaj poraz od Crystal Palacea bolniji.

Ovim porazom odabranici Jürgena Kloppa pokvarili su izglede za osvajanje naslova prvaka, posebice ako Arsenal nešto kasnije osvoji tri boda protiv Aston Ville.

Pobjednika je odlučio gol Eberechija Ezea u 14. minuti.

Liverpool je tijekom susreta imao skoro 70 posto posjeda lopte, više od 20 udaraca i nekoliko sjajnih prilika, ali domaći igrači nisu uspjeli svladati Deana Hendersona.

Najbliže golu domaćin je bio u 27. minuti kada je Wataru Endo loptu poslao u prečku. I gosti su imali još nekoliko prilika, a možda i najveću na utakmici propustio je Jean-Philippe Mateta u 18. minuti. Alisson Becker je već bio svladan, no loptu je s gol crte očistio Andy Robertson.

U drugom ogledu Fulham je na gostovanju pobijedio West Ham sa 2:0. Junak utakmice je bio dvostruki strijelac Andreas Pereira (19, 72).