i nije ga poslušao

Livaković otkrio na kakav ga je 'grijeh' tjerao Domagoj Vida

09.10.2018 u 20:35

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u revijalnoj utakmici momčad NK Bjelovara, koja obilježava 110 godina postojanja kluba. Dalićeva vrsta slavila je 15:1

U lijepoj nogometnoj atmosferi, pred više od četiri tisuće gledatelja na bjelovarskom gradskom stadionu, druga reprezentacija svijeta čestitala je domaćinima 110. rođendan. I 'počastila' ih s 15 golova.

Domaćini su pak zabili taj jedan, jedini, na samom kraju utakmice, pri rezultatu 13:0 za Hrvatsku. No, imali su i nekoliko prigoda u prvom dijelu, ali Dominik Livaković nije im omogućio veselje.

Domaćini su gol postigli u drugom dijelu, kada je na branio Karlo Letica.

Makar, čak je i među svojim suigračima imao 'neprijatelja'.

Ha, ha, ha... Ma najveći problem mi je bio Domagoj Vida. Cijelo vrijeme me zezao da im pustim gol. Šalili smo se cijelo vrijeme, a on svakih malo kaže: Ajde, pusti gol...', rekao je Livaković nakon utakmice a prenosi 24 sata.

U petak slijedi Engleska, a prvi golman, Lovre Kalinić, je ozlijeđen pa će na gol, vrlo vjerojatno, stati Dominik Livaković.

'Uh, ako ću braniti bit će to moja najveća utakmica u karijeri', rekao je Livaković.

  • +10
NK Bjelovar - Hrvatska, prijateljska utakmica povodom 110 godina NK Bjelovar Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX