Katalonski div u problemima

Lionelu Messiju je dosta neuspjeha; argentinski čarobnjak jednom je nogom već izvan Barcelone, a mogu ga zadržati pod jednim ključnim uvjetom

07.02.2021 u 16:19

Bionic
Reading

Lionel Messi će čekati novog predsjednika da vidi što će mu ponuditi, ali novac neće igrati ključnu ulogu

Barcelona je ove sezone u velikoj krizi koja je svakim danom sve dublja. Predsjednik Josep Maria Bartomeu je podnio ostavku nakon svađe s igračima i prijetnje Lionela Messija da odlazi iz kluba. Urušile su se i financije pa je budućnost katalonskog diva jako neizvjesna.

U klubu i oko njega se vode žestoke kampanje za novog predsjednika, a isti bi trebao na tu funkciju doći u travnju ove godine. Za sada nema izrazitih favorita pa je situacija jako neizvjesna i napeta. Novi predsjednik mogao bi utjecati i na Messijevu sudbinu, a o svim tim problemima se raspisala i Marca u svojem tekstu s naslovom:'Messiju je dosta'.

'Leo je svjestan stanja s izborom predsjednika, ali se fokusira samo na sportske ciljeve kluba. Uvijek je bio jasan oko svoje budućnosti. Odluku o tome ostaje li ili odlazi iz kluba će donijeti na kraju sezone, prije isteka akutalnog ugovora', piše Marca pa nastavlja:

'Puno toga će ovisiti baš o novom predsjedniku. Argentinac će čekati do zadnjeg trena kako bi saznao što mu nudi nova uprava. Tu čak nije ni riječ o financijskoj ponudi, već o tome što nude na sportskom planu. Messiju je dosta neuspjeha', zaključuje Marca i navodi kako je to ključan uvjet za njegov ostanak.