20. OŽUUJKA

Lino višebojac u Zaboku

19.03.2014 u 11:03

Bionic
Reading

'Zig, Zag Medveščak!' po prvi put će odjeknuti Zabokom, ali ne u ledenoj dvorani nego na vrućem parketu OŠ Ksavera Šandora Gjalskog, školi koja je ujedno i predstavnik Krapinsko-zagorske županije u Lino višebojcu.

U goste Zaboku stižu hokejaši Medveščaka Jonathan Cheechoo i Saša Martinović, kojima će medvjedić Lino dodijeliti posve nove uloge. Omiljeni napadač Cheechoo iza kojeg je uspješna karijera u NHL-u, tijekom koje je osvojio nagradu za najuspješnijeg strijelca sezone te prva iznimno uspješna sezona s Medvjedima u KHL-u i branič Saša Martinović koji je, također, zabljesnuo igrama u KHL-u, ovom će prilikom okušati svoje sposobnosti i u nekim drugim sportovima. Tako će s učenicima škole zaigrati nogomet i rukomet te ih pritom savjetovati kako najlakše osvojiti pobjedničke poene, ali i podučiti kako sportski podnijeti poraz.

Popularnim Medvjedima pridružit će se i talentirani mladi hrvatski sportaši koji su nekada pohađali ovu zabočku osnovnu školu: Antonio Črnjević, član hrvatske kadetske košarkaške reprezentacije koja je osvojila europsko zlato i Andreja Ivančević, hrvatska rekorderka na 60m s preponama.

Lino višebojac u OŠ Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku održava se u četvrtak, 20. ožujka s početkom u 11:00 sati.