20. LISTOPADA

Lino višebojac u Sv.Ivanu Zelini

19.10.2011 u 10:04

Bionic
Reading

Hrvatski rukometni reprezentativac Manuel Štrlek i rukometašica Podravka Vegete Maja Kožnjak sportski su gosti 125. Lino višebojca koji će se održati u četvrtak, 20. listopada u OŠ Dragutina Domjanića u Sv. Ivanu Zelini.

Malim višebojcima on će pokazati dio svog bogatog rukometnog umijeća i pomoći im u osvajanju bodova u trčanju, skakanju, izvođenju slobodnih bacanja, potezanju užeta i pucanju penala. Škola domaćin koju pohađa 750 učenika uzvratit će im prigodnim programom, u kojem će pokazati svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo, i fair navijanjem.

Zelinski osnovci pridružit će se tako tisućama svojih vršnjaka iz cijele Hrvatske koji već šestu godinu s veseljem sudjeluju u projektu Podravke, Sportskih novosti i HT-a pokrenutom prema ideji legendarnog kapetana vatrenih Zvonimira Bobana koji pored ostalog omogućava druženje s vrhunskim sportašimakao što su Blanka Vlašić, Ivano Balić, Luka Modrić, Duje Draganja,Slaven Bilić, Igor Hinić, Martina Zubčić, Ivan Ljubičić, Igor Vori, Gordan Kožulj, Filip Ude, Ivan Kelava, Ana i Lucija Zaninović, Neven i Nenad Žugaj, Samir Barač, Mario Ančić.

Zelinski Lino višebojac čiji pobjednici stječu pravo nastupa u velikom finalu i mogućnost ostvarenja svog sportskog sna započinje u 11 sati.