18. STUDENOGA

Lino višebojac u Puli

17.11.2010 u 13:55

Bionic
Reading

Domaćin ovotjednog, 106. po redu Lino višebojca je OŠ Veli vrh iz Pule. Tako Podravka i Sportske novosti ispunjavaju obećanje dano nakon što je ova škola izgorjela do temelja.

Lino višebojac jedna je od najvećih, a zasigurno i od najzabavnijih manifestacija u kojoj će uživati učenici koji su ovu školsku godinu dočekali u novoizgrađenoj, suvremenoj školi. Sportska dvorana, jedna od najljepših u Hrvatskoj u četvrtak, 18. studenoga odjekivat će navijačkim poklicima, pjesmom i pljeskom, a malim višebojcima će u osvajanju bodova pomagati trener NK Istra 1961 Zoran Vulić.

Iskusni nogometni strateg,a nekada vrsni strijelac Hajduka i reprezentacije usto će na kraju Lino višebojca uručiti pehare najboljim pojedincima kao što su to prije njega učinili poznati hrvatski sportaši Blanka Vlašić, Igor Vori, Slaven Bilić, Manuel Štrlek, Luka Modrić, Duje Draganja,Zvonimir Boban,Janica Kostelić, Sanda Perković, Ivano Balić, Robert Prosinečki, Igor Hinić, Martina Zubčić.

Lino višebojac u OŠ veli vrh u Puli koja je jedini predstavnik Istarske županije u petoj sezoni zajedničkog projekta Podravke, Sportskih novosti i HT-a, započinje u 12 sati. Prije natjecanja u trčanju, skakanju u dalj, potezanju užeta, štafetama, rukometu, nogometu i košarci, učenici škole predstavit će svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo i najbolji rad na temu 'Svijet po tvom'.